Kaavoitus

Alla olevasta linkistä voit tarkastella Siilinjärven kaavoituskatsausta

Etelä-Siilinjärven yleiskaavan muutos, luonnos

Yleiskaavan muutosalue käsittää Paasisalon, Jännevirran kylän, lentoaseman alueen, Toivalan, Vuorelan ja Metsäkoulun taajamat sekä niiden väliin jäävät teollisuus-, työpaikka- ja haja-asutusalueet sekä maa- ja metsätalousalueet voimassa olevan Etelä-Siilinjärven yleiskaavan rajauksen mukaisesti. Yleiskaavan muutoksen tavoitteena on mm. tarkistaa voimassa olevan yleiskaavan merkinnät ja määräykset, osoittaa uusia ja täydennysrakennettavia alueita asunto-, palvelu- ja työpaikkarakentamiseen sekä turvata Puolustusvoimien ja Karjalan lennoston aluetarpeet toiminnan kehittämisen ja suoja-alueiden suhteen.

Kaavaluonnoksen valmisteluaineistot ovat nähtävillä 23.4. – 24.5.2021 myös kunnantalon ala-aulassa (Kasurilantie 1) ja Vuorelan kirjastossa.

Järjestämme kyläyleiskaavasta yleisötilaisuuden 20.5.2021 klo 18 alkaen etäyhteydellä, jossa esittelemme kaavaluonnoksen sekä vastaamme mahdollisiin kysymyksiin. Tilaisuus järjestetään TEAMS-sovelluksella. Osallistuminen onnistuu tietokoneen selaimella (esim. Chrome tai Edge) sekä mobiililaitteilla TEAMS-sovelluksen avulla. Linkki tilaisuuteen päivitetään tähän lähempänä tilaisuutta.

Tervetuloa osallistumaan!

Tapahtuman Facebook-tapahtuman löydät täältä: https://fb.me/e/2dAh6VdxP

Kannanottojen esittäminen:

Mahdolliset kannanotot on toimitettava 24.5.2021 mennessä joko sähköpostilla osoitteeseen: kaavoitus@siilinjarvi.fi tai kirjallisesti osoitteella: Siilinjärven kunta, Kunnanhallitus, PL 5, 71801 Siilinjärvi.

Linkit valmisteluaineistoon:

Kaavaselostus

Kaavakartta merkintöineen ja määräyksineen

Tausta-aineisto:

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma

Aloituskokouksen muistio

Luontoselvitys

Etelä-Siilinjärven asukaskysely, yhteenveto

Lisätiedot:

yleiskaavainsinööri

Juho Palviainen, 040 740 1465