Ajankohtaista

Muutoksia kunnan palveluissa

Kunnantalo poistuu käytöstä. Kunnantalon asiakaspalvelu siirtyy pääkirjastolle (Kasurilantie 7) ja avautuu 8.1.2024. Myös kunnan virallinen ilmoitustaulu sijaitsee jatkossa pääkirjastolla. 

Lisätietoa kunnan sivuilta tästä linkistä


Löytöeläinsuoja Toivalaan 1.1.2024 alkaen

Eläinsuojelulain mukaan kunnan on huolehdittava alueellaan irrallaan tavattujen ja talteen otettujen koirien ja kissojen sekä muiden pienikokoisten seura- ja harrastuseläinten tilapäisen hoidon järjestämisestä.

Löytöeläinten hoitopalvelujen järjestämisestä vastaa Eläinhoitola Ilo, jonka toimipiste sijaitsee Toivalassa osoitteessa Lotteisentie 32. Toimipiste on avoinna arkisin kello 12–17, sekä viikonloppuisin ja arkipyhinä kello 12–16. Lisätietoja Eläinhoitola Ilon verkkosivuilta tai Eläinhoitola Ilon Facebook-sivulta. Eläinhoitola Ilon henkilökunnan tavoittaa puhelimitse numerosta 045  7839 7721.

Kunnonpaikka 50-vuotias

Oman kylän kylpylähotelli Kunnonpaikka täyttää tänä vuonna 50 vuotta!! He juhlistavat juhlavuotta isommin kuin koskaan ja  julkistavat joka kuukausi erikoistarjouksia, joten seuraa heidän ilmoitteluaan ja hyppää mukaan juhlavuoden tunnelmaan ja tapahtumiin.

Savonetti etsii uusia ohjaajia ja järjestää kiinnostuneille koulutuksen tänä keväänä. Olisiko sinusta tähän tehtävään ? Olisi kiva että myös Vuorelan alueelle saadaan lisää osaavia vertaisohjaajia digipulmiin. Ota rohkeasti yhteyttä !